Ny sponsor: Hennessy Hammock

Vi är glada att presentera en sponsor till projektet: Hennessy Hammock!

När man ska campa i över två månader i sträck så är sovplatsen det viktigaste för livskvaliteten. Efter mycket research (varav många timmars Youtube-tittande) insåg jag att Hennessy hade något speciellt. Hammocken ser ut att vara ett under av lätthet att sätta upp, och det verkar också vara ett otroligt bekvämt sätt att bo på. Därför blev jag riktigt glad när Hennessy tyckte att det här projektet var spännande och att de gärna hjälper till. Den utrustning som Hennessy sponsrar med är:

I videon nedan kan ni se mig packa upp paketet i en unboxing-video.

Jag kommer i framtida inlägg och filmer att visa hur dessa fungerar, och helt säkert kommer ni se dem under själva vandringen också. Jag är otroligt nöjd över att ha det klart att några av de nedersta delarna i Mazlovs behovspyramid är omhändertagna under vandringen.

Bilden i inlägget är inte under en fri licens, utan rättigheterna ligger hos Hennessy Hammock. Så snart jag har hunnit sätta upp den själv kommer det att finnas fria bilder.

En reaktion på ”Ny sponsor: Hennessy Hammock

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *