Dag 70 – Långvandring tillbaka

Efter en ganska lugn natt i det mest tätbebyggda området hittills packade jag ihop och fick sedan en kopp kaffe innan det var dags att bege sig iväg på en av de längsta dagsetapperna. Lagom när jag passerade Max var det lunchtid och jag lyxade med en Oumphburgare igen. Vandringen flöt på och vips så var jag tillbaks i Nacka kommun och hittade efter lite letande en sovplats som verkade säker. Kvällen ägnades åt att preparera inför mötet med Stockholm och målgången.

Statistik

För alla dagar, se statistiksidan.

Sträcka

Sträcka (km) Total sträcka (km) Snitt/dag
11.38 1163.96 16.87

Google Fit

Sträcka (km) Tid (tt:mm) Steg (st)
2.1 00:47 4846

Ekonomi

Matkostnader (kr) Mat totalt (kr) Mat/dag Projektkostnader (kr)
255 7959 115

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *