Dag 66 – Inget möte med Tyresö

Wow, i natt var det 14 grader varmt som kallast och det var riktigt skönt att sova. Det blir så mycket trevligare när man slipper hålla på med massa tricks för att hålla värmen och bara kan lägga sig lite slarvigt och ändå sova gott. Prognosen på morgonen lovade regn så jag packade ihop ganska snabbt och precis när jag var klar kom de första dropparna. Det regnade hela vägen in till Tyresö bibliotek där jag satte mig för att jobba.

Trots en utsträckt hand till Tyresö blev det inte ens en fika.

På kvällen hade jag utlyst en map-a-thon men tyvärr var det nog lite sent, för ingen dök upp. Istället begav jag mig mot Nacka där jag stannade i skogen för kvällen.

Statistik

För alla dagar, se statistiksidan.

Sträcka

Sträcka (km) Total sträcka (km) Snitt/dag
11.45 1126.79 17.07

Google Fit

Sträcka (km) Tid (tt:mm) Steg (st)
4.55 01:25 7418

Ekonomi

Matkostnader (kr) Mat totalt (kr) Mat/dag Projektkostnader (kr)
119 7387 112

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *