Dag 63 – Kallare, men ganska fint

Det var en lugn natt efter att rådjuret i trakten hade skällt lite på mig. Utan brådska gick jag den korta biten till Östnora. Där fick jag mig lite kaffe. Trots solen var det svalt i luften och istället för att bada blev det en dusch. Jag hängde där en bit in på eftermiddagen innan jag begav mig. Två ruttningsfel gjorde att jag struntade i Årsta havsbad och stannade till i skogen istället.

Maps Marker Pro Logo Maps Marker Pro är inaktiverat eftersom dess testperiod löpt ut.
Exportera som KML för Google Earth/Google MapsÖppna fristående karta i helskärmslägeSkapa QR-kodbild för fristående karta i helskärmslägeExportera som GeoJSONExportera som GeoRSS
Dag 63

laddar karta - vänligen vänta...

| | km | | /km | +m -m (netto: m) | ladda ner GPX fil ladda ner GPX fil
Dag 63: 59.070670, 18.069209
Maps Marker Pro Logo Vill du dela platser & spår på din egen Wordpress webbplats?
Maps Marker Pro kommer att hjälpa dig!

Statistik

För alla dagar, se statistiksidan.

Sträcka

Sträcka (km) Total sträcka (km) Snitt/dag
15.60 1089.06 17.29

Google Fit

Sträcka (km) Tid (tt:mm) Steg (st)
2 00:40 2213

Ekonomi

Matkostnader (kr) Mat totalt (kr) Mat/dag Projektkostnader (kr)
80 7056 112

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *