Dag 58 – möte med Botkyrka och 1000 kilometer

Dagen började tidigt efter en varm och skön natt. Det var en kort vandring in till Botkyrkas kommunalhus i Tumba där jag fick möta Kommunstyrelens ordförande Ebba Östlin och hennes politiska sekreterare Emilia Wikström-Melin. Det blev ett bra möte och de har ett beslut i nästa vecka som det ska bli spännande att följa.

Alldeles därefter så passerade jag 1000 kilometer!

Jag tror att det kommer att landa på drygt 1200 kilometer när jag går i mål. En stunds jobb på biblioteket innan jag åt och provianterade och sedan begav mig söderut. Det var en varm vandring, men lite skönt fläktande också. Eftersom att jag hade kommit iväg i ganska god tid gick jag lite längre än vad jag först hade tänkt.

Exportera som KML för Google Earth/Google MapsÖppna fristående karta i helskärmslägeSkapa QR-kodbild för fristående karta i helskärmslägeExportera som GeoJSONExportera som GeoRSS
Dag 58

laddar karta - vänligen vänta...

| | km | | /km | +m -m (netto: m) | ladda ner GPX fil ladda ner GPX fil
Dag 58: 59.167698, 17.821605

Statistik

För alla dagar, se statistiksidan.

Sträcka

Sträcka (km) Total sträcka (km) Snitt/dag
13.44 1010.79 17.43

Google Fit

Sträcka (km) Tid (tt:mm) Steg (st)
8.4 02:11 17095

Ekonomi

Matkostnader (kr) Mat totalt (kr) Mat/dag Projektkostnader (kr)
260 6296 109

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *