Dag 58 – möte med Botkyrka och 1000 kilometer

Dagen började tidigt efter en varm och skön natt. Det var en kort vandring in till Botkyrkas kommunalhus i Tumba där jag fick möta Kommunstyrelens ordförande Ebba Östlin och hennes politiska sekreterare Emilia Wikström-Melin. Det blev ett bra möte och de har ett beslut i nästa vecka som det ska bli spännande att följa.

Alldeles därefter så passerade jag 1000 kilometer!

Jag tror att det kommer att landa på drygt 1200 kilometer när jag går i mål. En stunds jobb på biblioteket innan jag åt och provianterade och sedan begav mig söderut. Det var en varm vandring, men lite skönt fläktande också. Eftersom att jag hade kommit iväg i ganska god tid gick jag lite längre än vad jag först hade tänkt.

Maps Marker Pro Logo Maps Marker Pro är inaktiverat eftersom dess testperiod löpt ut.
Exportera som KML för Google Earth/Google MapsÖppna fristående karta i helskärmslägeSkapa QR-kodbild för fristående karta i helskärmslägeExportera som GeoJSONExportera som GeoRSS
Dag 58

laddar karta - vänligen vänta...

| | km | | /km | +m -m (netto: m) | ladda ner GPX fil ladda ner GPX fil
Dag 58: 59.167698, 17.821605
Maps Marker Pro Logo Vill du dela platser & spår på din egen Wordpress webbplats?
Maps Marker Pro kommer att hjälpa dig!

Statistik

För alla dagar, se statistiksidan.

Sträcka

Sträcka (km) Total sträcka (km) Snitt/dag
13.44 1010.79 17.43

Google Fit

Sträcka (km) Tid (tt:mm) Steg (st)
8.4 02:11 17095

Ekonomi

Matkostnader (kr) Mat totalt (kr) Mat/dag Projektkostnader (kr)
260 6296 109

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *