Dag 36 – fin dag i Västervik

Natten var lite kylig, men redan vid sjutiden började det värma på och när jag väl kom in i Västervik var jag svettig. Så det var skönt med en dusch på ett lokalt träningsställe där jag verkligen blev vänligt bemött.

Sedan hann jag fixa nya strumpor (ett par är nernötta) och en tunn långärmad tröja (för att inte bränna mig för mycket i solen) och proviantera. En stunds arbetande på biblioteket blev det med, jag gillar verkligen att sätta mig på sådana att jobba, det är mycket mer produktivt än på ett café. 13.00 hade jag möte med Västerviks kommun, som lyckades ta sig tid trots en massa annat som hände där samma dag. Det tackar jag för och jag hoppas att jag kunde ge några tips och så några frön.

Jag lyckades hålla mig nästan till tre på eftermiddagen innan jag började vandra norrut där jag hittade en fantastisk middags- och sovplats.

Maps Marker Pro Logo Maps Marker Pro är inaktiverat eftersom dess testperiod löpt ut.
Exportera som KML för Google Earth/Google MapsÖppna fristående karta i helskärmslägeSkapa QR-kodbild för fristående karta i helskärmslägeExportera som GeoJSONExportera som GeoRSS
Dag 36

laddar karta - vänligen vänta...

| | km | | /km | +m -m (netto: m) | ladda ner GPX fil ladda ner GPX fil
Dag 36: 57.793301, 16.594162
Maps Marker Pro Logo Vill du dela platser & spår på din egen Wordpress webbplats?
Maps Marker Pro kommer att hjälpa dig!

Statistik

För alla dagar, se statistiksidan.

Sträcka

Sträcka (km) Total sträcka (km) Snitt/dag
17.76 631.78 17.55

Google Fit

Sträcka (km) Tid (tt:mm) Steg (st)
12.32 03:10 20538

Ekonomi

Matkostnader (kr) Mat totalt (kr) Mat/dag Projektkostnader (kr)
257 3970 110 299

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *