Dag 30 – soligt värre på väg till Oskarshamn

Återigen en natt när det gick ner mot nollan, men det värmde på snabbt sen efter att solen hade gått upp i en helt fantastisk morgon.

Idag var det en lång vandring framför mig, så jag satte fart på en gång. Jag betade av en del fornminnen på vägen innan jag kom fram till Påskallavik. Där tog jag mig lite lunch och en glass för att fira att svenskspråkiga Wikipedia fyllde 15 idag och firandet i Stockholm var fint.

Vägen fram till Oskarshamn var inte så spännande, men å andra sidan gick det istället oväntat fort. Inte hörde jag av Mönsterås kommun något mer, vilket var lite synd.

I Oskarshamn fick jag i mig lite mat och väntade sedan på Maja, som kom för att hämta upp mig. Nu blir det nämligen en avstickare från schemat och möte på Kalmar slott på onsdagen. Därefter körs jag tillbaks till samma ställe för förhoppningsvis ett möte med Oskarshamn innan jag fortsätter norrut igen.

Maps Marker Pro Logo Maps Marker Pro är inaktiverat eftersom dess testperiod löpt ut.
Exportera som KML för Google Earth/Google MapsÖppna fristående karta i helskärmslägeSkapa QR-kodbild för fristående karta i helskärmslägeExportera som GeoJSONExportera som GeoRSS
Dag 30

laddar karta - vänligen vänta...

| | km | | /km | +m -m (netto: m) | ladda ner GPX fil ladda ner GPX fil
Dag 30: 57.175098, 16.450825
Maps Marker Pro Logo Vill du dela platser & spår på din egen Wordpress webbplats?
Maps Marker Pro kommer att hjälpa dig!

Statistik

För alla dagar, se statistiksidan.

Sträcka

Sträcka (km) Total sträcka (km) Snitt/dag
25.77 510.89 17.03

Google Fit

Sträcka (km) Tid (tt:mm) Steg (st)
20.82 04:42 33954

Ekonomi

Matkostnader (kr) Mat totalt (kr) Mat/dag Projektkostnader (kr)
229 3435 115

En reaktion på ”Dag 30 – soligt värre på väg till Oskarshamn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *