Dag 29 – Inget möte i Mönsterås?

Återigen en ganska sval natt, men det var i alla fall vindstilla och lugnt i övrigt. Jag packade ihop fort för att sedan gå tillbaks till klosterruinen och äta frukost vid ett bord i solen. Därefter gick jag in i Mönsterås och började med att proviantera och därefter ta en dusch på vattenpalatset. Resten av dagen tillbringades på biblioteket i väntan på att Mönsterås eventuellt skulle svara på vår inbjudan och påminnelser. Och precis på eftermiddagen hörde de av sig, men för sent för att ordna något samma dag, men de skulle kolla på om de kunde möta upp mig imorgon istället. När dagen började ta slut blev det dags att röra sig norröver mot Oskarshamn och precis innan jag stannade för kvällen passerade jag några fantastiska rösen i Forsa.

Exportera som KML för Google Earth/Google MapsÖppna fristående karta i helskärmslägeSkapa QR-kodbild för fristående karta i helskärmslägeExportera som GeoJSONExportera som GeoRSS
Dag 29

laddar karta - vänligen vänta...

| | km | | /km | +m -m (netto: m) | ladda ner GPX fil ladda ner GPX fil
Dag 29: 57.049029, 16.441855

Statistik

För alla dagar, se statistiksidan.

Sträcka

Sträcka (km) Total sträcka (km) Snitt/dag
12.1 485.12 16.73

Google Fit

Sträcka (km) Tid (tt:mm) Steg (st)
6.02 01:43 17046

Ekonomi

Matkostnader (kr) Mat totalt (kr) Mat/dag Projektkostnader (kr)
224 3206 111 20

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *