Dag 27 – en titt på vagnen

Inspirerad av gårdagens inspelning gjorde jag en lite rundtur på vagnen direkt efter frukost.

Sedan vandrade jag vidare norrut. Jag stannade för en fika i Ryssby på trevliga Fik & butik. Under dagen letade jag rätt mycket efter fornlämningar med hjälp av appen Kringla. En del fick jag andra lyckades jag inte hitta. På eftermiddagen stannade jag till vid en idrottsplats och kunde jobba lite i bekväm ställning vid deras bord och stolar. Sedan var det en kort bit till innan jag slog läger och spelade in denna vlog:

Exportera som KML för Google Earth/Google MapsÖppna fristående karta i helskärmslägeSkapa QR-kodbild för fristående karta i helskärmslägeExportera som GeoJSONExportera som GeoRSS
Dag 27

laddar karta - vänligen vänta...

| | km | | /km | +m -m (netto: m) | ladda ner GPX fil ladda ner GPX fil
Dag 27: 56.814669, 16.365552

Statistik

För alla dagar, se statistiksidan.

Sträcka

Sträcka (km) Total sträcka (km) Snitt/dag
23.39 451.51 16.72

Google Fit

Sträcka (km) Tid (tt:mm) Steg (st)
20.21 04:34 33601

Ekonomi

Matkostnader (kr) Mat totalt (kr) Mat/dag Projektkostnader (kr)
37 2975 110

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *