Dag 26 – lämnar Kalmar

Jag passade på att utnyttja bra arbetsmiljö till att komma ikapp med Mapillary-uppladdningar. Äntligen är den stora backloggen avklarad. Jag har haft lite problem med kameran, som har varit kinkig med att ta emot laddning. Det har gjort att jag inte har lyckats få så många bilder som jag hade hoppats. Men nu har jag listat ut att den tar emot laddning när den är kopplad till datorn så nu kan jag få upp farten igen och närmare 5000 bilder är det i alla fall nu!

Tvätt hämtades, mat inhandlades och jag lunchade en BBQ sandwich på Max på väg ut ur Kalmar. Jag tog en ganska kort tur, det är ju inte förrän på måndag jag ska vara i Mönsterås. Dagen avslutades med en rundtur i hängmattan.

Maps Marker Pro Logo Maps Marker Pro är inaktiverat eftersom dess testperiod löpt ut.
Exportera som KML för Google Earth/Google MapsÖppna fristående karta i helskärmslägeSkapa QR-kodbild för fristående karta i helskärmslägeExportera som GeoJSONExportera som GeoRSS
Dag 26

laddar karta - vänligen vänta...

| | km | | /km | +m -m (netto: m) | ladda ner GPX fil ladda ner GPX fil
Dag 26: 56.704129, 16.331552
Maps Marker Pro Logo Vill du dela platser & spår på din egen Wordpress webbplats?
Maps Marker Pro kommer att hjälpa dig!

Statistik

För alla dagar, se statistiksidan.

Sträcka

Sträcka (km) Total sträcka (km) Snitt/dag
12.32 428.12 16.47

Google Fit

Sträcka (km) Tid (tt:mm) Steg (st)
11.17 02:22 18962

Ekonomi

Matkostnader (kr) Mat totalt (kr) Mat/dag Projektkostnader (kr)
304 2938 113 270

En reaktion på ”Dag 26 – lämnar Kalmar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *