Dag 11 – Två peppande möten i Sölvesborg

Till morgonen hade regnet slutat så det gick relativt lätt att packa ihop allt och vara framme vid stadshuset till 08.00. Där blev det ett bra möte som verkade hamna precis rätt i tiden då det fanns tankar om att börja publicera mer öppna data och nu kunde jag ge ett par konkreta förslag på var de skulle kunna börja.

Därefter bar det av till biblioteket som också var nyfikna på öppna data. De höll också på med digitalisering av gamla och unika verk de hade och jag kunde berätta lite om hur man gör när man lägger upp sådant på Wikimedia Commons och Wikisource (och hur det med Wikidata kan bli en femstjärnig publicering). Turligen var också Blekinge Läns Tidning på biblioteket, vi får se om det dyker upp något reportage i den framöver. Jag nåddes också av en annan god nyhet som kommer att märkas i projektet framöver, men för tillfället kan jag inte avslöja mer utan får återkomma till det senare (en så kallad klipphängare).

Lite proviantering och sedan till en sovplats bara strax utanför stan. Jag väntar in Björn Falkevik och Cheyenne Olander som kommer att vandra med mig i helgen på väg till Karlshamn.

Maps Marker Pro Logo Maps Marker Pro är inaktiverat eftersom dess testperiod löpt ut.
Exportera som KML för Google Earth/Google MapsÖppna fristående karta i helskärmslägeSkapa QR-kodbild för fristående karta i helskärmslägeExportera som GeoJSONExportera som GeoRSS
Dag 11

laddar karta - vänligen vänta...

| | km | | /km | +m -m (netto: m) | ladda ner GPX fil ladda ner GPX fil
Dag 11: 56.054510, 14.574351
Maps Marker Pro Logo Vill du dela platser & spår på din egen Wordpress webbplats?
Maps Marker Pro kommer att hjälpa dig!

Statistik

För alla dagar, se statistiksidan.

Sträcka

Sträcka (km) Total sträcka (km) Snitt/dag
4.86 181.55 16.5

Google Fit

Sträcka (km) Tid (tt:mm) Steg (st)
1.4 00:21 4593

Ekonomi

Matkostnader (kr) Mat totalt (kr) Mat/dag Projektkostnader (kr)
152 1152 105 0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *