Dag 9 – Mot Bromölla

Efter ännu en ganska kall natt, men i alla fall över nollan, med fler misstänkta vildsvinsbesök utanför hängmattan bar det av mot Bromölla i ett riktigt soligt väder.

Här blev det klurigt då olika ruttprogram föreslog en promenad på E22 vilket inte kändes så bra. Istället blev det en omväg bland mindre orter vilket gav en trevlig promenad och några fina bilder. Tyvärr nåddes vi av budet från Bromölla kommun att ingen skulle ha tid med ett möte, men vi håller fortfarande tummarna för att det kan bli en öppna data fika. På kvällen tog jag in på ett vandrarhemm för att hinna arbeta ikapp lite i ergonomisk miljö, dels med dessa dagböcker men även en del annat administrativt. Det svåraste med att arbeta med datorn ute på kvällarna nu är dels att få en bra sittställning, men kanske mest att det är så himla kallt om fingrarna.

Maps Marker Pro Logo Maps Marker Pro är inaktiverat eftersom dess testperiod löpt ut.
Exportera som KML för Google Earth/Google MapsÖppna fristående karta i helskärmslägeSkapa QR-kodbild för fristående karta i helskärmslägeExportera som GeoJSONExportera som GeoRSS
Dag 9

laddar karta - vänligen vänta...

| | km | | /km | +m -m (netto: m) | ladda ner GPX fil ladda ner GPX fil
Dag 9: 56.054342, 14.379151
Maps Marker Pro Logo Vill du dela platser & spår på din egen Wordpress webbplats?
Maps Marker Pro kommer att hjälpa dig!

Statistik

För alla dagar, se statistiksidan.

Sträcka

Sträcka (km) Total sträcka (km) Snitt/dag
14.28 166.96 18.55

Google Fit

Sträcka (km) Tid (tt:mm) Steg (st)
9.6 02:22 20968

Ekonomi

Matkostnader (kr) Mat totalt (kr) Mat/dag Projektkostnader (kr)
0 1000 111 260

2 reaktioner på ”Dag 9 – Mot Bromölla

  1. Mycket beklagligt att Bromölla kommun inte tog en hand om en unik chans att få gratis råd om hur man kan arbeta vidare med öppen data och de globala målen. Visste de om i god tid i förväg att du skulle komma?
    När det gäller kalla fingrar och datoranvändning finns det speciella vantar som är anpassade för användning av smartphones. Handvärmare rekommenderas också för att hålla händerna varma.

    1. Jodå, i ganska god tid visste de det.

      Jag har vantar som funkar med smartphones, men de är lite för klumpiga för att kunna rita kartor på pekplattan på datorn. Handvärmare skulle kunna vara ett alternativ, men jag har inte hittat några som jag kan ladda från mina solcellsbatterier.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *