Dag 3 i Simrishamns kommun

En tung start på dagen med några boskapshinder jag fick lyfta vagnen över. Nu vet jag i alla fall att jag klarar av det. När jag kom in i Brantevik sprack solen upp och det blev en fin frukost vilket toppades med att jag hittade en offentlig dusch med varmvatten.

Tyvärr tog det oräknat extra tid så jag fick jäkta in till Simrishamn samtidigt som det började regna. Möte  blev bra med fyra personer, varav två politiker, och diskussionerna tog en lite annan vinkel jämfört med Ystad där flera som arbetade med miljö och klimat deltog.

Jag avslutade dagen med en kort vandring ut till Vårhallarna där jag slog läger inför en mycket blåsig natt.

Maps Marker Pro Logo Maps Marker Pro är inaktiverat eftersom dess testperiod löpt ut.
Exportera som KML för Google Earth/Google MapsÖppna fristående karta i helskärmslägeSkapa QR-kodbild för fristående karta i helskärmslägeExportera som GeoJSONExportera som GeoRSS
 

laddar karta - vänligen vänta...

| | km | | /km | +m -m (netto: m) | ladda ner GPX fil ladda ner GPX fil
 : 55.539445, 14.342166
Maps Marker Pro Logo Vill du dela platser & spår på din egen Wordpress webbplats?
Maps Marker Pro kommer att hjälpa dig!

Statistik

För alla dagar, se statistiksidan.

Sträcka

Sträcka (km) Total sträcka (km) Snitt/dag
11.46 58.74 19.58

Google Fit

Sträcka (km) Tid (tt:mm) Steg (st)
1.1 00:27 8471

Ekonomi

Matkostnader (kr) Mat totalt (kr) Mat/dag Projektkostnader (kr)
320 500 167 0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *