Dag 2, på vandrande fot

Fågelkvittret väckte mig och eftersom jag var på en skuggig plats begav jag mig av ganska snabbt på morgonen. Vid Borrby strandbad slog jag mig ner för frukost. Dit kom också Skånska dagbladet och intervjuade mig. Tyvärr har 360-graders kameran strulat lite så jag har inte kunnat fotografera hela vägen, vilket också medför att jag inte lika enkelt får ut det spår på var jag har gått. Jag traskade i alla fall på och lärde mig lite om hur markeringar på OpenStreetMap kan se ut i verkligheten innan jag slog läger strax söder om Brantevik.

Maps Marker Pro Logo Maps Marker Pro är inaktiverat eftersom dess testperiod löpt ut.
Exportera som KML för Google Earth/Google MapsÖppna fristående karta i helskärmslägeSkapa QR-kodbild för fristående karta i helskärmslägeExportera som GeoJSONExportera som GeoRSS
Dag 2

laddar karta - vänligen vänta...

| | km | | /km | +m -m (netto: m) | ladda ner GPX fil ladda ner GPX fil
Dag 2: 55.448100, 14.259224
Maps Marker Pro Logo Vill du dela platser & spår på din egen Wordpress webbplats?
Maps Marker Pro kommer att hjälpa dig!

Statistik

För alla dagar, se statistiksidan.

Sträcka

Sträcka (km) Total sträcka (km) Snitt/dag
17.5 47.28 23.64

Google Fit

Sträcka (km) Tid (tt:mm) Steg (st)
5.7 02:23 23976

Ekonomi

Matkostnader (kr) Mat totalt (kr) Mat/dag Projektkostnader (kr)
0 180 90 0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *